Vi er en lille familie bestående af Anders, jeg selv (Priscilla) og vores 2 drenge Castor på 8 år og Nestor på 4 år.

Vi bor i en lille by kaldet Røstofte ved Mern på Sydsjælland. Her flyttede vi til i 2010 i et lille parcelhus med en dejlig stor grund til og med den skønneste udsigt til mark.Vi har haft Miniature Bull Terrier siden 2012, men jeg har kendt racen i en del længere tid og været forelsket i racen i mange år.

Vi begge er vokset op med hund og har haft vores egne hunde fra vi flyttede for os selv. Så vi har altid haft hunde omkring os.

Anders er opvokset med blaningshunde og Schæferhund og jeg selv er opvokset med blandingshunde og Golden Retrivere.

Desuden har jeg haft Grand Danois og Nova Scotia Duck Tolling Retriever.

I dag består vores flok af en 14 årig Nova Scotia Duck Tolling Retriever, en 13 årig Leonbergerblanding og tre Miniature Bull Terrier. Og det er netop her, som vi bliver :-)

ALLE vores hunde er en del af familien og bor selvfølgelig med os i huset.


Jeg lærte Miniature Bull Terrien at kende, da jeg var selvstændig med egen hundeskole. Her havde jeg fornøjelsen af flere af slagsen selv om det ikke er en race, som man ser hver dag. Og efter et par stykker på min hundeskole, vidste jeg bare, at jeg måtte eje sådan én en dag.


Efter at Miniaturen Bull Terrien er kommet til os, har vi erhvervet os en ny hobby. Nemlig udstilling! Vi kommer godt rundt i Danmark og håber på, at komme uden for Danmarks grænser en dag og vise vores hunde frem.


Vi har haft kennelmærke siden 2010, men jeg tog opdrætter uddannelsen allerede 2003, da jeg vidste at vi gerne lave seriøst avl. I 2016 besluttede Anders sig også for, at få DKK's opdrætteruddannelse.